Welkom bij Salon 4
...dat ene moment voor jezelf...
HomeActiesNieuwsProductenBehandelingenOver Salon 4Contact

ProductenKies een productcategorie:

Reiniging
Dag- en Nachtverzorging
Oog- en Lipverzorging
Maskers
Gezichtspeeling/scrub
Ampullen
Handverzorging
SUN Zonnelijn
Bij de Lanéche huidverzorgingslijn staat de mens centraal. Het uitgangspunt van een optimale huidverzorging is de huid zelf. Hoe is de huidige conditie van de huid en waar willen we naartoe.

Lanéche producten kenmerken zich door een tweeledige werking: ze brengen niet alleen verzorgende en voedende ingrediënten in de huid, maar wat nog belangerijker is, ze sporen de huid aan tot regeneratie en het aanmaken van huideigen bestanddelen waardoor de huid zichzelf herstelt. Huid verzorging van het hoogste niveau waarbij niet alleen van buitenaf aan de conditie van de huid wordt gewerkt, maar ook van binnenuit door de huid zelf.Verzorging van uw huid in 3 stappen:

1) Elke ochtend

Het gezicht wassen met Pre Care cleansing foam of reinigen met Pre Care reinigingsmelk.
Vervolgens met Pre Care lotion de PH-waarde van de huid herstellen. Rondom uw ogen brengt u de oogcréme aan. Tenslotte de op uw huidtype afgestemde dagcréme aanbrengen en zachtjes met roterende bewegingen in de huid masseren.

2) Elke avond

Eerst de ogen en lippen reinigen met Special Care eye make-up remover en daarna het gezicht reinigen met Pre Care cleansingmilk. Vervolgens met Pre Care lotion de PH-waarde van de huid herstellen. Rondom uw ogen brengt u de oogcréme aan. Tenslotte het op uw huidtype afgestemde nachtserum aanbrengen en zachtjes met roterende bewegingen in de huid masseren.

3) Eenmaal per week

De ogen en lippen reinigen met Pre Care make-up remover en daarna het gezicht reinigen met Pre Care cleansingmilk. Vervolgens, afhankelijk van uw huidtype, de huid scrubben met Pre Care facial scrub of de Pre Care facial peeling. Aansluitend herstelt u de PH-waarde van de huid met Pre Care lotion.

Uw huid is nu perfect voorbereid om de werkstoffen intensief op te nemen. Eerst brengt u een Special Care ampul aan en daarover brengt u een Special Care masker aan. Dit laat u 20 minuten inwerken en neemt u af met lauwwarm water. De zone rondom uw ogen geeft u extra aandacht met de Eye lift fleece pads.

Uw sluit uw verwenbehandeling af met het aanbrengen van de dagcréme of nachtserum door deze zachtjes met roterende bewegingen in de huid te masseren. Voor bepaalde huidtypes kan de thuisverzorging op details afwijken van de hierboven beschreven behandelingen.
 
© 2020 Salon 4 - Disclaimer